Barbados

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Barbados

Некретнина за продају у Барбадосу

Барбадос је острво на истоку Кариба и независна држава Цоммонвеалтха. Бриџтаун, главни град, је поморска лука са зградама из колонијалне ере, где постоји и синагога Нидхе Израел, основана 1654. године. На острву постоје и типичне плантажне куће из седамнаестог века.

Изгледи за раст тржишта у наредних 12 мјесеци су далеко и минимални у 2018. години.

Двије ствари које треба узети у обзир би била вриједност британске фунте у односу на амерички долар и локални економски раст, који је знатно испод 2%.

Раније овог мјесеца гувернер Централне банке Цлевистон Хаинес је објавио мање повољан извјештај за први квартал ове године, истичући да се економија смањила за 0,7%, очекујући раст од -0, 25% и 0,25% ове године.

Са мало вероватним растом 2018. године и вишком вишка понуде, цена је фундаментална на новом тржишту. Они продавци са некретнинама за продају на Барбадосу који дуго седе на трзисту би добро послузили да ознаце цене на трзисту или да се на дуги рок удобно смире.

Прошле године дошло је до пада од 0,1% у обиму продаје некретнина на Барбадосу, што је резултирало да је Барбадос забиљежио најнижи обим продаје у 25 година.

Према подацима, 50% продатих некретнина је било на тржишту у трајању од 12 мјесеци или мање, 72% за 24 мјесеца или мање и око 90% за 36 мјесеци или мање. Ово је евидентно када се узме у обзир импресиван обим залиха имовине за продају на Барбадосу која је остала на тржишту више од пет година, ау неким случајевима 10 година или више.

Уз знатну количину залиха на тржишту, можда је дошло вријеме да се продавци удруже како би универзално прихватили да је старо тржиште нестало и да је ново тржиште ту да остане, барем у догледној будућности.

Тржиште некретнина у Барбадосу је и даље слабо, упркос побољшаним економским условима и регистрацији туристичких долазака. Цене стамбених некретнина за продају на Барбадосу, посебно на тржишту високе класе, још увијек су око 29% испод максималних нивоа виђених прије глобалне кризе. Трансакције су на историјским ниским нивоима.

На чувеној западној обали, која је првенствено намењена супер-богатим странцима, цене кондоминијума на плажи порасле су за 5% у 2018. години у поређењу са годином раније. Међутим, ова цифра може бити погрешна с обзиром на изузетно низак обим продаје током године.

Генерално не постоје ограничења за страно власништво на Барбадосу, осим за формалност: нерезиденти морају добити дозволу од Централне банке Барбадоса ако желе да стекну имовину за продају на Барбадосу. Ово је про форма, али немојте то учинити да поништите куповину.

Тржиште некретнина је веома зависно од страних купаца.

Барбадос привлачи многе купце страних кућа. Својства св. Јакова и св. Петра цијењена су од стране британских купаца, док имовина у жупној цркви Криста јужне обале привлачи Американце и Канађане.

  •  
    Идемо на Барбадос. Експресионирани и живе на Барбадосу

      Са овим прелепим сунцем и садашњим летњим данима, одлучили смо да се окушамо у проналажењу јединствене нације способне да нашим читаоцима да сан, 365 дана у години. Данас смо се, заправо, преселили на подручје малих Антила, одредиште многих младих људи, али и пензионера, жељних уживања у радним ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 6582

Prodaja Вила, Barbados, St James, St James, Sunset Crest

167,134,917.91RSD
Prodaja
Вила

1200 m²
Ова трособна вила је надограђена и реновирана 2008. године на високи стандард и спремна је за становање. Главна спаваћа соба је климатизирана, има стр...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB